Venčanje u prirodi u centru Beograda

VENCANJE-U-PRIRODI u centru Beograda

Bez obzira da li planirate veliko “venčanje na otvorenom” ili malu vrtnu ceremoniju, venčanje okruženo prirodom je lepo bez obzira gde živeli! Od zemljanih tonova I negovane engleske trave do bujnog dekora i lišća u senci platana na obali Save u centru Beograda. Vjenčanja na otvorenom su posebno sjajna za romantična vencanja , bela pagoda sa tilom, bogati koktel. Možete biti kreativni koliko želite, a da ne budete ograničeni na prostor.

Lepo ukrašen slavoluk savršeno mesto za Vaše Da! I za prelepe kadrove kamere naših fotografa koji će se potruditi da sećanja na ove trenutke nikad ne izblede.

Romanticno vencanje u prirodi

Svečana sala za proslave i venčanja

Svečana sala sa 220 sedećih mesta, opremljena je najnovijim modelom Tiffany stolica pažljivo dekorisani našeg iskusnog osoblja iza kojih stoji decenijsko iskustvo povodom „organizacija proslava i venčanja“. Dekorativni elementi koji možemo da vam ponudimo možete da birate i dopunjujete sve dok vaša postavka stolova iz snova ne dobije baš onakav izgled kakav ste zamislili.

vencanje na obali Save

Možete izabrati jedan od naših paketa pažljivo odabranih svežih namernica. Uz svaki paket mladenci dobijaju Gratis mladenačka tortu i slatki sto sa čokoladnom fontanom od najkvalitetnije belgijske crne ili bele čokolade.

Silver paket, Gold paket, Premijum paket, Platinium paket

Besplatan parking

Prostrana sala sa fantastičnim pogledom na reku, detalji koji oduzimaju dah, možete opušteno uživati u divnim momentima svečanosti jer imamo besplatan obezbeđen parking za sve vaše goste sa više od 220 mesta.

vencanje u prirodi

Leave a Reply