Ne postoji merna jedinica ljubavi ali dokaz iste nalazi se u vašim srcima, dok okruženi ljudima koje volite, istu tu ljubav delite.

Romantično i ušuškano, u ambijentu koji je stvoren da ostvari sve ono što ste zamislili dok se maštali o najbitnijem danu, ostvarićete uz pomoć našeg stručnog tima.

Svečana sala sa 220 sedećih mesta, opremljena je najnovijim modelom Tiffany stolica. Dekorativni elementi koji možemo da vam ponudimo i na koji smo ponosni, možete da birate i dopunjujete sve dok vaša postavka stolova iz snova ne dobije baš onakav izgled kakav ste zamislili.

Prostrana sala sa fantastičnim pogledom na reku, detalji koji oduzimaju dah, obezbeđen parking za sve vaše goste i raskošna priroda koja sve to okružuje, dovoljan je razlog da vaše najbitnije DA proslavite baš kod nas.

vencanje-u-prirodi

Da, upravo kod nas, to najbitnije DA možete da izgovorite u prirodi, okruženi zelenilom, sa pogledom na reku i u ambijentu koji možemo da dekorišemo po vašoj želji.

Kada prođu sve formalnosti na scenu stupa naš profesionalni tim kuvara i poslastičara, koji su za vas napravili 4 paketa svadbenog menija. Na vama je da odaberete onaj u kom će svi vaši gosti uživati.

Mi vas ne uslovljavamo našim timom fotografa i snimatelja, ali isti možemo da vam ponudimo.

Takodje, ponosni smo na naše partnere, te tako možemo da vam ponudimo odabir sjajnih venčanica, odela, stručnjaka koji se bave dekorisanjem kao i sjajne varijante vatrometa, po promotivnim cenama.

Pokucajte na naša vrata, tu se nalaze svi vaši snovi.