Ne postoji merna jedinica ljubavi ali dokaz iste nalazi se u vašim srcima, dok okruženi ljudima koje volite, istu tu ljubav delite.

Romantično i ušuškano, u ambijentu koji je stvoren da ostvari sve ono što ste zamislili dok se maštali o najbitnijem danu, ostvarićete uz pomoć našeg stručnog tima.

Svečana sala sa 220 sedećih mesta, opremljena je najnovijim modelom Tiffany stolica. Dekorativni elementi koji možemo da vam ponudimo i na koji smo ponosni, možete da birate i dopunjujete sve dok vaša postavka stolova iz snova ne dobije baš onakav izgled kakav ste zamislili.

Prostrana sala sa fantastičnim pogledom na reku, detalji koji oduzimaju dah, obezbeđen parking za sve vaše goste i raskošna priroda koja sve to okružuje, dovoljan je razlog da vaše najbitnije DA proslavite baš kod nas.

VENČANJE U PRIRODI? Da, upravo kod nas, to najbitnije DA možete da izgovorite u prirodi, okruženi zelenilom, sa pogledom na reku i u ambijentu koji možemo da dekorišemo po vašoj želji.

Kada prođu sve formalnosti na scenu stupa naš profesionalni tim kuvara i poslastičara, koji su za vas napravili 4 paketa svadbenog menija. Na vama je da odaberete onaj u kom će svi vaši gosti uživati.

Mi smo zahvalni zato što birate nas za vaš najbitniji dan, i u to ime od nas dobijate mladenačku tortu i čokoladnu fontatnu – gratis.

Mi vas ne uslovljavamo našim timom fotografa i snimatelja, ali isti možemo da vam ponudimo.

Takodje, ponosni smo na naše partnere, te tako možemo da vam ponudimo odabir sjajnih venčanica, odela, stručnjaka koji se bave dekorisanjem kao i sjajne varijante vatrometa, po promotivnim cenama.

Pokucajte na naša vrata, tu se nalaze svi vaši snovi.

KORPORATIVNE PROSLAVE

Sastanci, proslave, team building.
Stojimo vam na raspolaganju za sve potrebe vašeg biznisa.
Naš prostor možemo da preuredimo na način koji vam najviše odgovara. Broj sedećih mesta je 220, a postoji mogućnost postavke barskih stolova, kao i postavka video-bima i sve što vam je potrebno za vaš događaj.

DEČIJI ROĐENDANI

Uvek zabavni i puni mašte, dečiji rođendani su momenti koje teško zaboravljamo.

Stojimo vam na raspolaganju za sve aktivnosti koje podrazumevaju proslave vaših mališana – od maskota, predstava do sjajnih dekorativnih elemenata i poslastica.

OSTALE PROSLAVE

Naš tim vam stoji na raspolaganju za sve vrste proslava. Sve što zamislite mi možemo da ostvarimo.

Restoran trenutno ne radi zbog vanredne situacije.