Simbol Beograda, mesto gde se okupljao ceo grad sedamdesetih godina i kultni restoran na obali Save ‘’Šest topola’’ uz fešte iz večeri u veče, prepričavale su se svojevremeno po gradskim kuloarima. Gotovo da nije bilo političara, književnika, filmadžija, niti običnih ljubitelja bekrijskog života,
koji nisu svraćali u ‘’Šest topola’’.

Čest gost je bio i Josip Broz Tito. Njegovo mesto se znalo – treći separe od ulaza. Uvučen, ali sa najlepšim pogledom na reku, restoran i dan danas odoleva vremenu i čuva svoju tradiciju.

tito-sest-topola

Dobro došli u vaš stari restoran sa istorijom dužom od 60 godina, sada u novom, modernom svetlu, ali sa duhom tradicije. A, tradiciju možete videti u sitnim detaljima koji se nalaze u našem restoranu.
Okruženi najboljim sortama vina, koja se nalaze na zidnim vitrinama, nezaobilazan detalj jesu i fotografije Josipa Broza Tita, koji je bio čest gost u restoranu ‘’Šest topola’’.
Šta je to po čemu je naš restoran nadaleko poznat? To je svakako naša kuhinja – internacionalna, sa posebnim naglaskom na srpske, domaće specijalitete i sve ono što podrazumevaju dobra srpska jela.
Porcije su kao kod svakog dobrog domaćina, velike i raznovrsne.
Naš tima kuvara je uvek tu da vam ponudi široku lepezu tradicionalnih i zdravih jela, od najkvalitetnijih namirnica. Od roštilja do uvek svežih morskih plodova, a dostojno ga prati i naša bogata vinska karta.
Čekamo Vas na obali reke, među topolama, daleko od gradske buke i vreve, sa pogledom koji opušta.

Okružena topolama, sa pogledom na reku, naša bašta je pravi raj za sve hedoniste i ljude željne mira i tišine. Proleće i tople letnje dane svi željno isčekujemo jer pravo je uživanje skloniti se od gradske buke i uživati u prirodi. U našoj bašti možete organizovati razna slavlja, poslovne sastanke ili jednostavno provesti lep dan sa vašom porodicom.

SVECANA-SALA-sest-topola

Svečana sala kapaciteta do 220 gostiju idealna za organizovanje svih vrsta svečanosti: svadbi, krštenja, koktela, poslovnih i porodičnih ručkova, korporativnih proslava, dečjih rođendana.
Vi nam recite vaše želje a mi ćemo ih ostvariti zajedno sa našim sjainim timom.

team-member-img

MLADEN BURGIĆ

ŠEF KUHINJE

Kuvar sa dugogodišnjim iskustvom u Srbiji, Rusiji, Rumuniji i Crnoj Gori, koji je znanje sticao u kuhinjama najpoznatijih svetskih restorana.

2 godine je bio šef kuhinje ribljeg restorana Porto Malteze u Beogradu i Moskvi, zatim šef nacionalne kuhinje restorana Taverna Serbulio Costaca u Rumuniji. 4 godine je proveo u poznatom restoranu Waikiki u Tivtu.