Fotograf

Moj stil je modni – prirodni izrazi, prelepa rasveta i kreativni uglovi za vizuelno interesovanje. Tražim zanimljive suprotnosti sa dokumentarnim fokusom na uočavanje otvorenih trenutaka i detalja kako bih vizuelno tkao svaku ljubavnu priču.

Verujemo da ljubav nema granice. Sa preko 25 godina iskustva kao fotograf venčanja, pomogao sam bukvalno stotinama mladim da ispričaju svoju sreću zauvek.

Home – Photography 6

Anči kolači

Poslastičarnica Anči Kolači stvara slatku tradiciju u Pančevu od 2003. godine, kada smo postali neizostavni deo svih važnih događaja ljubitelja prefinjenih domaćih ukusa.

Tim vrhunskih majstora poslastičara i umetnika dekoratera poslastičarnice Anči Kolači tu je da ispuni sve vaše svakodnevne slatke želje.

https://www.ancikolaci.com/

  • Follow on:

Samo kazi da.....

Mond-Plan poznatiji po svom brendu SAMO KAŽI DA u svetu venčanja i drugih društvenih događaja zauzeo je svoju poziciju na samom vrhu tržišta.

Organizacija venčanja je u osnovi vrlo zahtevan i kompleksan posao jer zahteva besprekornu komunikaciju i saradnju sa puno firmi i pojedinaca.

http://www.samokazida.com

Anabela vencanice

„ANABELLA VENČANICE“ je generalni zastupnik i uvoznik firmi: MISS KELLY, DIVINA SPOSA, MARYLISE, EDDY K. i GUY LAURENT. Profesionalni odnos prema radu i svetski nivo organizacije dostignut je u prvim godinama i sačuvan je do danas.

Početna

Vencanice studio Luna

Fotograf

Anči kolači

Samo kazi da.....

Anabela vencanice

Vencanice studio Luna