Mini svadba je sasvim ok

Mini Svadba Je Ok

Čini vam se da su svi vaši snovi srušeni. Planovi za venčanje o kome ste maštali godinama, ostaju samo na papiru. Kada pomislite koliko ste samo čekali dan kada ćete izgovoriti najlepše DA. A, sada morate da odložite i sačekate bolje vreme.

U ovom blogu pokušaćemo da vam kroz nekoliko primera dočaramo kako to izgleda mini svadba kod nas.

Prvo, ne morate da čekate. Zakažite venčanje u crkvi i opštinsko venčanje, i pozovite najbljiže ljude. A, posle toga? Proslavite! Pitate se kako? To je druga stvar o kojoj želimo da vam pričamo: Svadbeni ručak!

Šta znači svadbeni ručak? On podrazumeva do 100 zvanica, pod otvorenim nebom. Dekoracija i meni koji ste zamislili, dok se pogled pruža ka reci. Da! Sve vreme pričamo o našoj svečanoj bašti u kojoj možete proslaviti vaše najbitnije izgovoreno DA.

Treća i najbitnija stvar! Verujemo da niste tako zamišljali svoju svadbu. Ali shodno dosadašnjem iskustvu, mini svadba ili svadbeni ručak, okupiće najbitnije ljude u vašim životima.

Svadbeni ručak ne znači da atmosferu neće ispratiti i muzika i veselje. Naprotiv, naša bina je spremna za bend koji ste izabrali.

I najbitniji zaključak bi bio: Nije vam potrebno 300 ili 500 zvanica, da bi ste vašu ljubav krunisali i proslavili je onako kako želite.

Bilo kako bilo, ljubav ne poznaje brojke i ne mora da čeka.

Čekamo vam okruženi topolama.

Leave a Reply