Dostava hrane

Svakako, u svakodnevnom životu dostava hrane je zgodna stvar, možda ste upravo shvatili da ovog vikenda treba da kuvate za deset ljudi i nemate minut vremena da stignete do prodavnice, možda ste hteli iznenaditi priljatelje nekim specijalitetom iz nacijonalne kuhinje ili morskim plodovima?

Šest topola je prava adresa za Vas…

Dostava specijaliteta

Sa 60 godina iskustva restoran “Šet topla” vam nudi široku lepezu tradicionalnih i zdravih jela, od najkvalitetnijih namirnica od roštilja do uvek svežih morskih plodova. Iz našeg bogatog menija vršimo dostavu hrane, doručak, sendvič u somunu, hladna , topla predjela, supe i čorbe, specijalitete od ribe, rižoto, jela sa rostilja, jela po narudjbini, Jela od pilećeg, ćurećrg mesa, jela od junećeg mesa, salate, obrok salate i poslastice.

Dostava hrane

U želji da naši specijaliteti održe svežinu i da do vas stignu topli dostava hrane se vrši na sledeć delove Beograda: Čukarička padina, Beograd na vodi, Sajam, Senjak, Vračar, Staro sajmište, Blok 119A, Blok 69, Blok 24, 22.

Tu smo za vas 09-21h svaki dan! Kad god ste gladni, setite se da je Šest topla vama na usluzi, napravite svoj izbor hrane i ona će biti dostavljena brzo i uvek sveža i topla!